Početna Party Time Počela prodaja karata za koncerte Frajli u Novom Sadu i Beogradu

Počela prodaja karata za koncerte Frajli u Novom Sadu i Beogradu

0

Frajle

Ovu, 2015. godinu, Frajle će završiti na najbolji način – spektakularnim koncertima u Beogradu i Novom Sadu. Sava centar biće mesto okupljanja svih ljubitelja pesama i hitova grupe The Frajle već 3. decembra, a samo tri dana kasnije, 6. decembra, i u Novom Sadu publika će imati priliku da uživa u njihovim pesmama u Srpskom narodnom pozorištu.
Karte za koncerte u Beogradu i Novom Sadu puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima.
Ove nedelje premijerno je emitovan spot za pesmu “Menjam dane”, koja najavljuje novi album. “B strana ljubavi” izaći će početkom novembra, u izdanju PGP RTS-a, a ekskluzivno će moći da se kupi u svim Lily drogerijama u Srbiji.

“Najavna pesma za novi album ‘Menjam dane’ već je imala premijerno izvođenje spota na MTV-u i jedva čekamo da tu i ostale pesme sa “B strane ljubavi” izvedemo publici premijerno u Beogradu i Novom Sadu. Srećne smo što će prodaja diskova i karata imati i humanitarni karakter i što smo ostvarile saradnju sa sjajnom Natašom Kovačević i njenom Fondacijom. Verujemo da ćemo zajedno napraviti dobru stvar”, prvi su komentari Frajli pred promociju albuma i povodom zakazivanja koncerata.

Deo od prodaje novog CD-a “B strana ljubavi” i karata za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, biće odvojen za podršku “Fondaciji Nataša Kovačević”. Biće to početak saradnje Frajli i Nataše Kovačević, koja je započeta sa partnerima koji su prepoznali zajedničku humanitarnu notu, kao što su Lili drogerije, Color press grupa, radio Naxi i Coca cola.

Autor i foto: NsHronika.rs