Početna Party Time Premijera “Soundtrack za film koji nije snimljen” na Salašu 137 – Slike...

Premijera “Soundtrack za film koji nije snimljen” na Salašu 137 – Slike se razvijaju u mašti gledaoca!

0

Mesecima slušamo pesmu „Obrnuti red stvari, upravo ona nas uvodi u muzičko–poetsku street movie doživljaj „Soundtrack za film koji nije snimljen“, Radio Teatra iz Zagreba, koja će svoju Novosadsku, ali i Srpsku premijeru imati u utorak, 14. septembra u 20 časova u prelepom ambijentu Salaša 137.

„Rijetko kad sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu, kao na “Soundtrack-u za film koji nije snimljen”. Sad je snimljen u mom doživljaju i sigurno pomalo drukčiji, a opet samo naš te večeri, u doživljaju svakog iz publike koja nasmiješena napušta prostor“, rekao je Darko Rundek.

Broj ulaznica je ograničen: 

– Promo period do 06. septembra: 1.500 rsd.,
– Od 06. septembra: 1.800 rsd.
– Na dan predstave: 2.000 rsd.

Ulaznice su dostupne na svim GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online:
http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3304-soundtrackzafilm2021

Za one kojima je neophodan prevoz od Novog Sada do Salaša 137 i nazad, obezbedili smo jedan autobus koji će krenuti u 19 časova sa autobuske okretnice kod Hotela Centar, a povratak je predviđen pola sata nakon završetka predstave.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo da pri kupovini ulaznice naglasite da li vam je potreban prevoz.

Ovaj pozorišno–radijski dijalog se sastoji od poetskih, proznih i muzičkih zapisa nastalih kao dijaloška razmena tokom zime i proleća 2020./21. između zagrebačke pesnikinje, kantautorke i dramaturškinje Nine Bajsić i beogradskog pesnika, kantautora i slikara Nenada Marića (Kralj Čačka). U maniru radiofonskog pozorišta, dramaturgija „Soundtracka za film koji ni snimljen“ se ne zasniva samo na rečima i muzici, već je krasi i zvučno-atmosfersko ruho Dina Brazzodura i Lane Deban upotpunjeno terenskim audio snimcima i naracijom Pavlice Bajsić Brazzoduro.

Tekstovi: Nenad Marić (Kralj Čačka), Nina Bajsić
Muzika: Nenad Marić (Kralj Čačka), Marko Marić, Dino Brazzoduro, Nina Bajsić
Soundscape: Dino Brazzoduro i Lana Deban
Dramaturgija: Pavlica Bajsić Brazzoduro
Produkcija: Katarina Grgić za RadioTeatar (Zagreb)
Partneri: Radio Rojc (Pula), Art radionica Lazareti (Dubrovnik), POP Depresija (Beograd), kino Kinoteka (Zagreb) i Gradske galerije Osijek (Osijek) 

Fotografkinje: Anita Nađ i Mia Cvitković
Dizajn vizuala za premijeru u Novom Sadu: Studio Arteria (Novi Sad)
Organizator za premijeru u Novom Sadu: Udruženje Free Space (Novi Sad)

Molimo sve vas koji ste kupili ulaznice za koncert Kralja Čačka za 27. avgust koji je otkazan iz tehničkih razloga, a ne želite da ih iskoristite za „Soundtrack za film koji nije snimljen“ da do nedelje, 05. septembra popunite zahtev za povrat ulaznica na sledećem linku http://gigstix.com/sve-ulaznice/14-otkazanidogadjaji/3266-kraljcacka2021.

Foto: Promo