Početna Party Time “Repetitor” kreće na turneju, prva stanica Novi Sad

“Repetitor” kreće na turneju, prva stanica Novi Sad

Beogradski punk-rock-stoner trio “Repetitor” se nakon odlične prošle godine, tokom koje je odsvirao oko 50 koncerata u preko 15 zemalja, sprema za novu evropsku turneju koja će započeti danas, 25. marta, koncertom u novosadskom klubu “The Quarter”.

Prošlo je skoro godinu i po dana od njihovog poslednjeg susreta sa novosadskom publikom pa bend jedva čeka ovaj koncert.

– Od kad postojimo publika u Novom Sadu je uz nas i obožavamo da sviramo tu, a sad još imamo i novi album da predstavimo. Obratite pažnju na mladi trio koji nastupa pre nas, “Klotljudi” su nov bend, još uvek bez izdanja, koji smo nedavno gledali uživo i zvali ih da sviraju sa nama. Pomoći će nam da oljuštimo boju sa plafona u Quarteru – kaže Boris Vlastelica iz “Repetitora” pred koncert u Novom Sadu.

Ulaznice za koncert koštaju 800 dinara.

Predstojeća turneja za sada obuhvata 23 koncerta u 9 zemalja: pored Novog Sada i Beograda, na spisku su Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč, Berlin, Budimpešta, Segedin, Bremen, Oberhauzen, Maribor, Krakov, Škofja Loka, Leiden, Zabok, Orfu, Orahovica, Šafhauzen, Kragujevac, Hum na Sutli i Zagreb.

Izvor: Blic
Foto: Repetitor/Facebook