Početna Party Time Restoran “Piknik” proslavio godišnjicu postojanja

Restoran “Piknik” proslavio godišnjicu postojanja

unnamed (5)

Juče je Ribarsko ostrvo vrvelo od posetilaca, što na “Moja Kravica Food Talk“, regionalnoj konferenciji o hrani, što od maturanata i roditelja koji su pratili svoje klince na oproštajno veče, a negde oko 21h gužva se napravila na jednom velikom parkingu, od gostiju koji su došli da čestitaju prvi rođendan restoranu “Piknik“.

unnamed (6)

Na kapiji restorana dočekao nas je jedan od gazda, Srećko, u svom dobro poznatom stilu, sa šeširićem na glavi, i ljubazno nas uslužio pecivima iz pletenih korpica.

U opuštenoj atmosferi, dok pirka vetrić, a Dunav zapljuskuje obalu laganim talasima, u bašti prepunoj cveća, pružao se utisak mediterana.

unnamed (7)

Najromantičnija terasa u Novom Sadu podsećala je na more, ali ono Panonsko, gde gosti dođoše neopterećeni izgledom, već s namerom da uživaju u svim čulima, uz dobru hranu, odlična vina, u čistom hedonizmu po kom je „Piknik“ za ovih godinu dana postao poznat Novosađanima.

piknik-1

Ravničarsku atmosferu razdrmao je „Magic buzz“ band, svirajući najaktuelnije strane hitove, od kojih su gosti, a bilo ih je preko tri stotine, poustajali sa drvenih stolica, dok je Dunav prenosio duž cele obale dobru vibraciju.

unnamed (8)

Po rečima jednog od domaćina, Kapidže Dragana, koji je prezadovoljan odzivom gostiju za ovih godinu dana, jer se svi rado vraćaju, uskoro na „Pikniku“ možemo očekivati jahanje konja i magarca, kao i fotkanje s njima, pored dobro poznatog zoološkog vrtića i igrališta, omiljenih među najmlađima.

unnamed (9)

Kada poželite dobru atmosferu kraj obale, s pogledom na Dunav, cvrckut ptica i tek po kojeg komarca, autentičnu kuhinju, osećaj kao da ste na moru, a vi izvol’te pa svratite na Ribarsko ostrvo bb u restoran “Piknik“. Pokajati se nećete!

Autor: Nikea Vučetić, nshronika.rs
Foto: nshronika.rs, piknik.rs