Početna Party Time “RETKO, ali VAŽNO”: Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana retkih bolesti

“RETKO, ali VAŽNO”: Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana retkih bolesti

 

Dizajn: Studio Arteria doo

Poslednji dan februara, se svake godine u svetu, ali i kod nas, obelažava kao „Međunarodni dan retkih bolesti“, kako bi se javnost i relevantne državne strukture podsetile da među nama žive osobe sa retkim bolestima, koje se svakodnevno suočavaju sa mnoštvom problema.

Atheist Rap – Foto: Mikica Andrejić

Zato, i ovog 28. februara, Nacionalna organizacija ze retke bolesti Srbije (NORBS) organizuje humanitari koncert sa sloganom “Retko, ali važno! – Podrži, kupi kartu!“, koji će biti održan u holu „Studija M“ sa početkom u 21 čas.

Ritam Nereda – Foto: Marko Ristić

Na koncertu će nastupiti sjajni muzičari velikog srca: RITAM NEREDA, ATHEIST RAP, LOVE HUNTERS EVA BRAUN, kao i divni momci iz Državnog posla. Sav novac od prodatih ulaznica biće iskorišćen za pomoć osobama obolelim od retkih bolesti, kao i njihovim porodicama.

Eva Braun – Foto: Ana V. Danilović

Doprinos mogu dati i oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu a žele da podrže akciju i to, na taj način što će kupiti online ULAZNICU PODRŠKE po ceni od 1.000 dinara preko sajta GIGS TIX-a.

Love Hunters – Gabriela Photography

Ulaznicu za humanitarni koncert po ceni od 1.000 dinara možete kupiti od 8. februara, na prodajnom mestu GIGS TIX Novi Sad svakog radnog dana od 9.00 do 19.30 časova i subotom od 10.00 do 19.30 časova, ko i online preko sajta.

Državni Posao – Facebook

Veliku podršku pružili su nam i Gigstix, Futura štamparija, Arteria creative studio, Berar studio, Ipon security, Novosadski volonterski servis, Radio Beograd 202, Radio 021, Color Media Communications, Remix Press i Udrženje za razvoj kulture Free Space.

Foto: Promo