Početna Party Time Riči Hotin 10. jula na Exit festivalu

Riči Hotin 10. jula na Exit festivalu

0

CNN proglasio EXIT za najbolji

Riči Hotin, jedan od najznačajnijih umetnika elektronske muzičke scene, nastupiće 10. jula na “mts Dance Areni” festivala “Exit”, najavili su danas organizatori.

Biće to globalna premijera njegovog novog, revolucionarnog nastupa uživo.

Tehno ikona i revolucionar, zaslužan za popularizaciju elektronske muzike i brojne tehnološke inovacije, sarađuje sa produkcijskim timom “Exit” festivala još od oktobra prošle godine na svim kreativnim i tehničkim detaljima.

Njegova redovna “Enter” žurka na Ibici, jedna je od tri najpopularnije, uz još dvojicu zvezda ovogodišnje “Dance Arene”, Solomuna i Marca Carolu.

Na “mts Dance Arenu” svoj dolazak 9. jula potvrdila je i britanska DJ senzacija Hot Since 82, dok je listu izvođača za petak 8. jula pojačao i jedan od pet prvoplasiranih na “Resident Advisor” listi, škotski DJ i producent Jackmaster.

Novu generaciju popularnih producenata predstavljaće i londonski tandem “Mant”.

Učešće na festivalu, od 7. do 10. jula, potvrdili su i lideri svetske elektronske scene: Dave Clarke, Dimitri Vegas & Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Robin Shulz, Sam Feldt i Solomun.

Izvor: Tanjug
Foto: Promo