Početna Party Time Saša Kovačević oduševio Novosađane

Saša Kovačević oduševio Novosađane

0

_EMP7793

Za nastup Saše Kovačevića, održanom sinoć u klubu “Paradiso” koji prima više od hiljadu posetilaca, tražila se karta više. Novosađani su imali priliku da, posle nekoliko godina, uživaju u hitovima jednog od najpopularnijih pop izvođača u Srbiji.

_EMP7808

Sašu sa razlogom nazivaju miljenikom “nežnijeg pola”, jer su publiku mahom činile dame, mada je bilo i mnogo muškaraca, koji su uživali u njegovim najpoznatijim numerama. “Noć do podne”, “Živim da te volim”, “Slučajno” i mnoge druge pesme, napravile su vrhunsku atmosferu, dok je publika neumorno pevala do “sitnih sati”.

_EMP7861

Kako kaže, Novi Sad obožava da posećuje privatno, ali u njemu dugo nije nastupao jer je najpre u planu bio veći koncert.

“Novosadsku publiku volim i pamtim kao dobru i veselu, i ništa manje nisam ni očekivao od nje večeras”, rekao je Saša i naglasio da je već sledeće godine moguća realizacija tog, dugo očekivanog, novosadskog koncerta.
Saša je sinoć napravio sjajnu žurku i opravdao očekivanja publike, a mi mu želimo još mnogo ovakvih nastupa u Novom Sadu.

_EMP7842

Autor: Svetlana Obradović
Foto: Marija Erdelji