Početna Party Time Sheraton jazz večeri u Novom Sadu otvorene sjajnim koncertom Svetlane Palade i...

Sheraton jazz večeri u Novom Sadu otvorene sjajnim koncertom Svetlane Palade i NS Jazz Trio benda

0

U atraktivnom ambijentu hotela Sheraton u Novom Sadu sinoć su uživali ljubitelji i poštovaoci džez muzike. Hotel Sheraton odlučio je da vrati džez scenu u grad koji je poznat po istančanom ukusu, te su Novosađani i njihovi gosti u sredu uveče imali zadovoljstvo da se zabave i da uživaju u najlepšim notama džez muzike. Posebno se istakla maestralna izvedba Svetlane Cece Palade koju je pratio NS Jazz Trio bend.

Jedinstvena atmosfera doprinela je provodu za pamćenje, a samo prvi u nizu koncerata koji će biti održani u okviru Sheraton jazz večeri pokazao je da prestonica Vojvodine žudi za ovakvim događajima.

„Sheraton jazz večeri nastale su u saradnji sa eminentnim muzičarima, a sve sa ciljem da se na velika vrata i u velikom stilu džez muzika vrati u srpsku prestonicu kulture. Zbog toga smo posebno ponosni što će hotel Sheraton u narednom periodu biti ekskluzivno mesto brojnih kulturnih dešavanja u Novom Sadu”, istakao je Novak Bojanić, direktor hotela Sheraton.

Upravo zato što je prepoznat kao mesto koje pruža podršku kulturi, hotel Sheraton će i u narednom periodu biti domaćin svim ljubiteljima džez muzike, ali i drugih kulturnih događaja među kojima su izvedbe najpopularnijih pozorišnih predstava, večeri čitanja poezije i nastupi stand-up komičara.

Autor: NSHronika
Foto: Edvard Nalbantjan