Početna Party Time Stand up show Sasha Srbulj (NY) – “Posle Srbije nema kajanja” premijerno...

Stand up show Sasha Srbulj (NY) – “Posle Srbije nema kajanja” premijerno 1. juna u Domu kulture

0

Rezident komičar organizacije Standup.rs, koji je u živi i nastupa u NY, dolazi opet u Srbiju i to sa novim materijalom. Novosadska premijera će biti u sredu, 1 juna u Domu kulture NS u 20 časova.

Sasha je više puta do sad oduševio domaću publiku svojim prvim stand up-om na srpskom jeziku koji možete u celosti pogledati na našem YouTube kanalu. Sada je vreme za nastavak.

Ovog puta,Sasha će izvesti svoj novi materijal pod nazivom “Posle Srbije nema kajanja”.

Veče će voditi Radomir Nestorovicj.

Ko je Sasha Srbulj? 

Sasha je stand up komičar i kreator comedy specijala pod nazivom “Artificial Ignorance” na Amazon Prime. Redovno nastupa na engleskom jeziku u velikim klubovima Njujorka, ali i širom SAD-a. Inspiraciju za svoj humor crpi iz večitog osećaja neispunjenosti i neke slabašne ideje da kupovina nepotrebnih gluposti možda ipak nije pravi put ka unutrašnjem miru i zadovoljstvu.

Sasha je proputovao ceo svet tražeći mir – i nije ga našao nigde. Nastupi u Parizu, Barseloni, Los Anđelesu i širom Njujorka nisu uspeli da uguše nemir njegovog uma koji raste poput kovrdža iz njegove sve zbunjenije glave. Publici je čitav proces veoma zabavan.

Neko je jednom opisao njegov nastup kao: „koju god bolest Gvinet Paltrou pokušava da izleči“. Sashin prvi specijal i album “Artificial Ignorance” sada možete pogledati i poslušati na platformama Spotify, Amazon, Deezer, iTunes, YouTube…

U pitanju je jedna, može se reći, filozofska i kulturološka studija muškosti, ega, sujete koji su, kao što to najčešće biva, sažeti u tom nemirnom organu zvanom penis.

Pričaćemo i o tetovažama, religiji, karmi, astrologiji, krizi srednjih godina, srpskom jezik…

Ulaznice su u prodaju po ceni od 600 rsd. a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3649–stand-up

Na dan nastupa cena ulaznice će biti 800 rsd.