Početna Party Time Tri muzičke zvezde na svečanom otvaranju Omladinske prestonice Evrope

Tri muzičke zvezde na svečanom otvaranju Omladinske prestonice Evrope

0

Svečano otvaranje Omladinske prestonice Evrope 26. januara koštaće 12,5 miliona dinara, a u velikoj sali Spensa nastupiće tri međunarodna muzička izvođača.

Kako se navodi u tenderu za otvaranja OPENS-a, koji u ime Novog Sada organizuje Omladinski savez udruženja “Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS”, predviđeno je da muzička manifestacija na Spensu povodom otvaranja traje od 20 časova do 4:30 ujutro narednog dana uz predviđeno prisustvo oko pet hiljada mladih.

U javnoj nabavci stoji da je ponuđač u obavezi da obezbedi nastup tri renomirana muzička izvođača iz inostranstva. Konkretno, treba da nastupe Mahmut Orhan koji će puštati dens i haus muziku, Džaks Džouns koji će predstaviti elektronsku muziku i DJ duo Ofenbah.

U konkursnoj dokumentaciji se za prvu dvojicu izvođača navodi da moraju da imaju najmanje 500 miliona pregleda na internet video servisima, najmanje 200.000 pratilaca na društvenim mrežama i tri međunarodna hita u poslednje tri godine. Za trećeg izvođača se traži da ima 200 miliona pregleda na video servisima i najmanje 150.000 pratilaca na društvenim mrežama, kao i dva muzička festivala u poslednje tri godine.

Firme koje se jave na tender da organizuju svečano otvaranje OPENS-a moraju da dostave dokaz o mogućnosti angažovanja pomenutih izvođača. Ponuđač je obavezan da obavi i ostale neophodne tehničke pripreme za održavanje svečanosti.

Ulaz se neće naplaćivati.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay