Početna Party Time Tri muzičke zvezde na svečanom otvaranju Omladinske prestonice Evrope

Tri muzičke zvezde na svečanom otvaranju Omladinske prestonice Evrope

Svečano otvaranje Omladinske prestonice Evrope 26. januara koštaće 12,5 miliona dinara, a u velikoj sali Spensa nastupiće tri međunarodna muzička izvođača.

Kako se navodi u tenderu za otvaranja OPENS-a, koji u ime Novog Sada organizuje Omladinski savez udruženja “Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS”, predviđeno je da muzička manifestacija na Spensu povodom otvaranja traje od 20 časova do 4:30 ujutro narednog dana uz predviđeno prisustvo oko pet hiljada mladih.

U javnoj nabavci stoji da je ponuđač u obavezi da obezbedi nastup tri renomirana muzička izvođača iz inostranstva. Konkretno, treba da nastupe Mahmut Orhan koji će puštati dens i haus muziku, Džaks Džouns koji će predstaviti elektronsku muziku i DJ duo Ofenbah.

U konkursnoj dokumentaciji se za prvu dvojicu izvođača navodi da moraju da imaju najmanje 500 miliona pregleda na internet video servisima, najmanje 200.000 pratilaca na društvenim mrežama i tri međunarodna hita u poslednje tri godine. Za trećeg izvođača se traži da ima 200 miliona pregleda na video servisima i najmanje 150.000 pratilaca na društvenim mrežama, kao i dva muzička festivala u poslednje tri godine.

Firme koje se jave na tender da organizuju svečano otvaranje OPENS-a moraju da dostave dokaz o mogućnosti angažovanja pomenutih izvođača. Ponuđač je obavezan da obavi i ostale neophodne tehničke pripreme za održavanje svečanosti.

Ulaz se neće naplaćivati.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay