Početna Politika Aleksandar Požgaj napustio SPS

Aleksandar Požgaj napustio SPS

1

Aleksandar_Požgaj

Nekadašnji direktor novosadske luke i funkcioner SPS-a Aleksandar Požgaj objavio je na društvenim mrežama da napušta stranku.

Podneo sam 26. februara zahtev za brisanje iz članstva Socijalističke partije Srbije jer ne želim da budem u SPS-u kakav je danas – napisao je Požgaj na svom Tviter nalogu.

Požgaj je pažnju javnosti privukao kada je na Fejsbuku uz svoje ime i prezime dodao titulu “konsiljere”, što ga je na kraju koštalo i direktorske pozicije. Tada je na Tviteru optužio pojedine kolege iz redova SPS-a za medijsku hajku protiv njega, istovremeno se zahvalivši prvom čoveku socijalista Ivici Dačiću, koji je pokušao da ga zaštiti.

Nakon odlaska iz Luke Novi Sad, bio je na čelu Upravnog odbora Turističke organizacije Novog Sada. Požgaj trenutno radi u firmi koja se bavi međunarodnom trgovinom, na izvozu konditorskih proizvoda na tržište Rusije.

U žižu javnosti ponovo je došao kada se prošle godine uključio u rijaliti šou “Parovi”. Na Tviteru se oglasio prvi put posle pola godine ćutanja.

Prema nezvaničnim informacijama, ovih dana, najkasnije do četvrtka, oglasiće se da bi odgovorio na pitanje koji su uzroci napuštanja SPS.

Pozgaj_tvit

Izvor: Dnevnik
Foto: Aleksandar Požgaj / Instagram; Aleksandar Požgaj / Twitter

1 KOMENTAR

  1. Zanimljivi likovi nikada nikog ne postuju samo gledaju korist,pa taj te sps i napravio da ti nije njega ne bi od table Sapca .

Comments are closed.