Početna Politika Članu Saveta MZ Liman probušene gume na automobilu

Članu Saveta MZ Liman probušene gume na automobilu

Članu Saveta Mesne zajednice Liman Vladi Iliću nepoznati počinioci izbušili su gume na putničkom automobilu. To se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka, između 21 sat i jutra, na parkingu u Ulici Drage Spasić.

Ilić je ispričao agenciji Beta da su probušene dve gume na njegovom putničkom vozilu. U jednoj gumi vidljiva su tri uboda oštrim predmetom, a na drugoj jedan.

Slučaj je odmah prijavio, a sutradan oko podneva pripadnici policije su napravili uviđaj i konstatovali oštećenje guma. Pošto se policajcima predstavio kao član Saveta MZ oni su ga uputili na policijskog inspektora koji je zadužen za područje Limana 1.

– Smatram da je definitivno politički motiv u pitanju. Imam i nagoveštaje ko bi to mogao biti, ali za sada neću ništa prijavljivati policiji – rekao je Ilić.

Dodao je da su ga u poslednje vreme kontaktirali razni ljudi koji su na njega vršili politički pritisak, a imao je i neke nagoveštaje da je nekog naljutio.

– Pre neki dan je kolega iz Saveta MZ dobijao političke ponude da pređe u Srpsku naprednu stranku (SNS) i savete šta treba da radi. Pred izbore su i mene dobronamerno savetovali da se ne kandidujem – rekao je Ilić.

Ilić je deo grupe građana koja je na nedavnim izborima za Savet MZ osvojila natpolovičnu većinu i porazila protivkandidate iz SNS-a.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay