Početna Politika Članu Saveta MZ Liman probušene gume na automobilu

Članu Saveta MZ Liman probušene gume na automobilu

0

Članu Saveta Mesne zajednice Liman Vladi Iliću nepoznati počinioci izbušili su gume na putničkom automobilu. To se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka, između 21 sat i jutra, na parkingu u Ulici Drage Spasić.

Ilić je ispričao agenciji Beta da su probušene dve gume na njegovom putničkom vozilu. U jednoj gumi vidljiva su tri uboda oštrim predmetom, a na drugoj jedan.

Slučaj je odmah prijavio, a sutradan oko podneva pripadnici policije su napravili uviđaj i konstatovali oštećenje guma. Pošto se policajcima predstavio kao član Saveta MZ oni su ga uputili na policijskog inspektora koji je zadužen za područje Limana 1.

– Smatram da je definitivno politički motiv u pitanju. Imam i nagoveštaje ko bi to mogao biti, ali za sada neću ništa prijavljivati policiji – rekao je Ilić.

Dodao je da su ga u poslednje vreme kontaktirali razni ljudi koji su na njega vršili politički pritisak, a imao je i neke nagoveštaje da je nekog naljutio.

– Pre neki dan je kolega iz Saveta MZ dobijao političke ponude da pređe u Srpsku naprednu stranku (SNS) i savete šta treba da radi. Pred izbore su i mene dobronamerno savetovali da se ne kandidujem – rekao je Ilić.

Ilić je deo grupe građana koja je na nedavnim izborima za Savet MZ osvojila natpolovičnu većinu i porazila protivkandidate iz SNS-a.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay