Početna Politika DS: Neka Stefanović dokaže da je Ikrašev pisao grafite “Smrt Pajtiću!”

DS: Neka Stefanović dokaže da je Ikrašev pisao grafite “Smrt Pajtiću!”

0

SAMSUNG DIGITAL MOVIE

Novosadski Odbor DS-a zatražio je da ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović prikaže materijalne dokaze koji pokazuju da je demokrata Goran Ikrašev pisao grafite “Smrt Pajtiću”. Potpredsednik Gradskog odbora demokrata Goran Radojev kaže da DS smatra da je Ikrašev nevin i da je pravi krivac na slobodi. On napominje da će Ikrašev biti izbačen iz stranke ukoliko se dokaže da je pisao ove grafite, ali da za sada nema nijednog dokaza koji to potvrđuje.

Visoki funkcioner SNS-a obučen u odelo minsitra policije na konferenciji za medije izjavio je da poseduju snimke razgovora kako Ikrašev naručuje šablone “Smrt Pajtiću”, kao i svedoke i druge dokaze. SNS je posebno saopštila i da postoje nepobitni dokazi i mi tražimo da ih oni pokažu, jer po informacijama koje mi imamo, član DS nije pisao ove grafite“, naveo je Radojev.

On je ispričao da su od prijatelja uhapšenog člana DS-a čuli da policija 13. avgusta u njegovom stanu nije pronašla ništa i da je Ikrašev svojevremeno samostalno naručio šablone za grafite “Vučiću lažeš”, što je izjavio i policiji.
Demokrate su ukazale i na sličnost u slovima i veličini grafita “Pajtiću lopove” i “Smrt Pajtiću” i zatražili od policije da u tom smeru pokrene istragu, jer na interentu postoje fotografije osoba koje su pisale grafite “Pajtiću lopove”.

Autor i foto: 021.rs