Početna Politika DS: Zašto funkcioneri SNS-a ne smeju da prikažu imovinske karte?

DS: Zašto funkcioneri SNS-a ne smeju da prikažu imovinske karte?

0

izvrsno vece2

Pokrajinski odbor Demokratske stranke upitao je Srpsku naprednu stranku zašto niko od njihovih funkcionera još uvek nije javnosti prikazao svoju imovinsku kartu.

Drsko tvrdeći da je novac iz budžeta Vojvodine završio u privatnim džepovima, potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović zaboravlja da je predsednik Pokrajinskog odbora DS (Miroslav Vasin) javno objavio svoju imovinsku kartu sa osnovom sticanja imovine, a da to nije učinio još nijedan funkcioner SNS-a. Zašto, neka javnost oceni – navodi se u saopštenju.

DS je naveo da javnost treba da proceni da li treba da veruje ministarki Mihajlović, koja nema nikakve rezultate ili najpoznatijem svetskom ekonomskom časopisu “Financial Times” koji je Vojvodinu po treći put svrstao među 10 najatraktivnijih regiona u Evropi za privlačenje stranih investicija.

Ukoliko pozivom da Vojvodina ‘treba da se pokrene i počne da radi’ Zorana Mihajlović želi da kaže da do sada Vojvođani nisu radili, podsećamo je da su građani Vojvodine uvek važili kao veoma vredni, a da je Vojvodina po svim pokazateljima najrazvijeniji region u Srbiji, zahvaljujući upravo njihovom radu – navode demokrate u saopštenju.

Izvor: 021.rs
Foto: Mladen Sekulić / Color Media Communications