Početna Politika Đurđev optužio Parovića da je zarad ličnih interesa žrtvovao stranku

Đurđev optužio Parovića da je zarad ličnih interesa žrtvovao stranku

0

aleksandar--djurdjev-jpg_660x330

Dosadašnji generalni sekretar Treće Srbije Aleksandar Đurđev optužio je danas predsednika stranke Miroslava Parovića da je zarad svojih ličnih interesa žrtvovao stranku.
Đurđev je ocenio da je Parović izgubio politički kompas, kao i da nema nikakav moralni osnov za bavljenje politikom.

U saopštenju za javnost Đurđev ističe kako bezočne laži, menjanje kursa i retorike preko noći, diktatorstvo uz lične pretnje i ucene članova Treće Srbije nije viđeno ni u vreme Mire Marković, te da Parović treba da bude svestan da Treća Srbija nije JUL, a da se diktator na koga se Parović ugleda ne postaje preko noći, baš kao ni predsednik države.

Da je većinu snage koju sada ulaže na blaćenje mene, uložio u ideju Treće Srbije, u borbu protiv političkih neistomišljenika i nacionalnih neprijatelja, možda bismo mu pomogli da bude predsednik države. Sada više niko ne može da mu pomogne“, konstatuje Đurđev.

Dosadašnji generalni sekretar Treće Srbije kaže da ne zna kakvu je Parović i od koga ponudu dobio da se tako promeni, i pita se da li će ovaj sutra ući u koalicijiu sa predsednikom Lige socijaldemokrata Vojvodne Nenadom Čankom.

“Parović će morati da izađe pred stranačke organe, a potom i pred članstvo. A kada se to desi, članstvo koje ne poznaje i ljudi koji su ga videli u ulozi budućeg predsednika države, rado će ga podržati u jednoj odluci. Da podnese ostavku”, zaključuje Đurđev.

Doskorašnji generalni sekretar Treće Srbije Aleksandar Đurđev i članovi Predsedništva te stranke Goran Milenković i Sunčica Marković prošle nedelje su isključeni iz stranke.

Iz Treće Srbije obaveštavaju medije da je Đurđević uzurpirao sajt stranke www.trecasrbija.rs i da će do daljnjeg saopštenja mediji dobijati sa mejl adrese predsednika stranke.

Autor: RTV
Foto: mc.rs