Početna Politika LSV: Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu

LSV: Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu

lsv-logo-618

Gradski odbor LSV saopštio je da je prihvatio poziv za učešće u gradskoj vlasti jer je, kako kažu, “činjenica da su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrastrukturni projekti”.

“Važno je da u tome učestvujemo, jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada. Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu”, navode u LSV.

Liga kaže da će aktivno učestvovati u gradskoj vlasti “kako bi maksimalno unapredili život građanki i građana, što je i normalan cilj svake stranke”, naročito na lokalnom nivou.

“Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad, neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i njenu punu autonomiju”, poručuju iz LSV.

Podsetimo, 021 je juče pisao da je GO LSV i definitivno odlučio da uđe u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. Ligi sleduju mesta u izvršnoj vlasti, potvrdio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

U kojim preduzećima bi LSV mogao da dobije direktorska mesta čitajte OVDE.

LSV je opozicija u Pokrajinskoj vladi.

Autor: 021.rs
Foto: Logo / LSV