Početna Politika Marta Takač ponovo na čelu Vojvodinašuma

Marta Takač ponovo na čelu Vojvodinašuma

pastor_i_takac_thumb_medium500_333
Vlada Vojvodine imenovala je danas ponovo dosadašnju direktorku Javnog preduzeća Vojvodinašume Martu Takač na tu funkciju, sa mandatom od četiri godine.
Odlukom Pokrajinske vlade, Takačeva je 19. februara ove godine smenjena sa direktorskog mesta, uz obrazloženje da je nadležni sud presudio da je njena prethodna prijava na konkurs za mesto direktora bila manjkava.

Pokrajinska vlada je potom na njeno mesto imenovala Aleksandra Obradovića, što je izazvalo političke sukobe između Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), čiji je Takač kadar, i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV).

Mesec dana kasnije, 19. marta, Pokrajinska vlada je na telefonskoj sednici ponovo imenovala Takačevu za vršioca dužnosti direktora Vojvodinašuma. Na vlasti u Skupštini Vojvodine je koalicija Demokratske stranke, LSV i SVM.

Autor: 021

1 KOMENTAR

  1. Sta covek moze da komentarise? Pitam se kada bi ti ljudi strahovali od reakcije naroda ili zakona da li bi se tako bahato ponasali? Suvise su opusteni jer se ne plase posledica njihovih aktivnosti. Posto ne odgovaraju pred zakonom onda je jedini nacin da im narod sudi. Nadam se da ce do toga doci! To bi bio pad robovlasnicoog sistema.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here