Početna Politika Naprednjaci pod brojem 1 na izborima za Novi Sad

Naprednjaci pod brojem 1 na izborima za Novi Sad

0

vucevic_predaja_liste

Koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom predala je Gradskoj Izbornoj komisiji 4.257 potpisa građana koji podržavaju kandidate te koalicije za lokalne izbore koji će se 24. aprila održati u Novom Sadu.

Sa naprednjacima će u koaliciji biti i kandidati iz Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista i Nove Srbije.

Očekuje se da će podršku toj listi na izborima dati i Samostalna demokratska stranka Srbije, grupa građana “NS blok”, stranka slovačke nacionalne manjine “Napred Slovaci”, kao i još nekoliko stranaka i udruženja građana.

Predsednik GO SNS Miloš Vučević rekao je da se zahvaljuje građanima Novog Sada koji su za nešto više od tri sata prikupili 4.257 potpisa.

Kandidati na našoj listi zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta u Novom Sadu, smanjenje broja nezaposlenih, a ova koalicija garant je političke stabilnosti u gradu. Cilj nam je da nakon ovih izbora imamo odličnu saradnju sa republičkom i pokrajinskom vladom, da se okupimo oko zajedničkih projekata i da zajedno radimo na njihovoj realizaciji, a sve na dobit i u korist građana Novog Sada, Vojvodine i Srbije – rekao je Vučević.

Izvor: 021.rs
Foto: SNS Novi Sad / Twitter