Početna Politika “Naprednjaci” saglasni: Pokrajinska vlada pala je na svim ispitima

“Naprednjaci” saglasni: Pokrajinska vlada pala je na svim ispitima

0

MILOS VUCEVIC

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, na početku mitinga SNS-a u Novom Sadu, ocenio je da svi vide, kako Evropa, tako i istok i zapad da Srbija nije ista kao što je bila 2012. ili 2014.

Ni Novi Sad nije isti. Danas u Srbiju, Novi Sad dolaze svetske kompanije posle više decenija. Spremamo se da gradimo fabrike u Novom Sadu. Odlučile su se da dođu u Srbiju jer ona postaje normalno uređena država, koja ima viziju i pre svega političku stabilnost – istakao je on u svom govoru.

Vučević je naglasio da Novi Sad i Srbija imaju jasnu budućnost, a ona je zasluga vlade Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Ta budućnost je izvesna i suprotna onome što su nam ostavile demokrate. Nismo isti, SNS nije krala i razarala državu, nismo opljačkali Razvojnu banku Vojvodine, Tesla banku i druge. Nikada neće biti isti Bojan Pajtić i Aleksandar Vučić – podvukao je on.

Potpredsednik SNS Goran Knežević poručio je aktuelnoj pokrajinskoj vladi da je “bilo dosta i da građani zaslužuju bolje”.

Nije teško biti bolje od njih, nisam nam merilo vrednosti, već čestitost, rad, požrtvovanje i rad Vučića i njegove vlade. Samo oni koji su zlonamerni mogu da ne vide rezultate vlade – poručio je Knežević.

On je ukazao da imamo mir i stabilnost u celoj zemlji, da smo se pomirili sa komšijama, ekonomija raste i u uslovima fiskalne konsolidacije. Iz recesije ulazimo u razvojni period, a nezaposlenost se smanjuje.

Možemo posle dugog perioda reći da naša deca imaju budućnost, a stari sigurnost – naglasio je on.

Knežević je kazao da SNS Bojanu Pajtiću šalje neprestano poruke, da je na svim izvorima potukla njegovu stranku, a izborila pobedu koja se merila i sa 10:1.

Izgleda da nisu shvatili poruku koju su poslali građani. Koliko koštaju fotelje i koliko će da kinje narod – upitao je on.

SNS, prema njegovim rečima hteo je da sarađuje u pokrajinskoj skupštini, ali je na taj zahtev odgovoreno mukom, kao i na molbu za vanrednim izborima.

Više tišine nema. SNS se podigla na noge. Možemo i hoćemo bolje i niko nas ne može zaustaviti – poručio je on.

MAJA GOJKOVIC

Predsednica Narodne skupštine Srbije, članica Predsedništva SNS Maja Gojković istakla istakla je da je premijer Vučić od Srbije napravio državu koju svi poštuju u svetu.

Ona je, okupljenim simpatizerima SNS, kazala da svuda gde putuje, a putuje mnogo, uvek čuje istu rečenicu, a to je da treba da budemo ponosni na Vučića.

Na kraju 2015. godine svi smo svesni koliko je Vlada na čelu sa premijerom Vučićem uradila, a ne sme se zaboraviti da je on lider SNS. Možemo biti ponosni da je Srbija glasala za pravog čoveka koji hoće od naše države da napravi modernu, naprednu Srbiju, stabilnu, u kojoj se radi i iz koje se ne odlazi – naglasila je Gojkovićeva.

Ona je kazala da je SNS stranka koja spaja, a ne deli ljude, kao što su to činile druge stranke koje su ranije bile na vlasti, koje su delile ljude pre svega na siromašne i bogate.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug