Početna Politika Nova stranka: Vučić u Novom Sadu prodaje maglu

Nova stranka: Vučić u Novom Sadu prodaje maglu

0

nova-stranka-logo

Nova stranka ocenila je danas da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trećom posetom Novom Sadu u poslednja dva meseca pokušava da “kamuflira činjenicu da Novi Sad ima najgoru i najnesposobniju vlast u svojoj istoriji”.

Vučić će danas u Novom Sadu prisustvovati potpisivanju Ugovora o podsticajima između Ministarstva privrede i preduzeća Delfi pakard.

Vučić je u Novom Sadu prvo organizovao miting podrške samom sebi, zatim je došao da otvori metar zarđale pruge, a danas je upriličen još jedan cirkus povodom svečanog otvaranja radova na izgradnji Radne zone Sever 4 za koji ne postoji ni projekat koji će po ugovoru biti gotov 29. marta ove godine – navedeno je u saopštenju.

Nova stranka istakla je da će ugovor sa kompanijom “Lir” naneti višestuko veću štetu koju će platiti građani Novog Sada.

Ovo je poslednja prilika korumpiranoj novosadskoj vlasti, pre nego što izgubi izbore, da uzme provizije od izvođača radova na nameštenim tenderima – navela je Nova stranka.

Ta stranka je ocenila da nijedan ozbiljan investitor neće ulagati u zemlji gde nema vladavine prava i gde su na vlasti “korumpirani mediokriteti koji će ga reketirati”.

Doći će samo uz uslov da ima ekstra profit i otuda ovakve sulude subvencije od tri miliona dinara po radnom mestu koje plaćaju svi građani Srbije – piše u saopštenju.

Izvor: Beta
Foto: Logo / Nova stranka