Početna Politika Novosadski SNS: Naprednjaci nikada nisu bili jedinstveniji

Novosadski SNS: Naprednjaci nikada nisu bili jedinstveniji

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu na čelu sa predsednikom Milošem Vučevićem saopštio je da naprednjaci nikada nisu bili jedinstveniji i da mandatarka Ana Brnabić, ima apsolutnu podršku celokupnog člastva Srpske napredne stranke, ne samo u Novom Sadu, već i u celoj zemlji.

Novosadski naprednjaci svojim saopštenjem odgovorili su na saopštenje gradskog odbora Demokratske stranke u kome DS optužuje gradonačelnika Novog Sada da blokira rad Skupštine grada, a naprednjaci za te optužbe kažu da to samo “pokazuje dokle mogu da idu granice ljudske gluposti i zlobe”.

– Podsećamo demokrate da je Predsedništvo Srpske napredne stranke ovlastilo predsednika Aleksandra Vučića da izabere kandidata za mandatara i da kompletno članstvo ima puno poverenje u njegov izbor – kaže se u saopštenju novosadskog SNS-a.

Novosadski naprednjaci ističu da će i u godinama pred nama pokazati kako se domaćinski rukovodi Novim Sadom, kako se realizuju kapitalne investicije i istovremeno smanjuje nezaposlenost.

– Novi Sad je od dolaske naše stranke na vlast postao veliko gradilište, za razliku od vremena pre 2012. godine kada je predstvaljao veš mašinu za pranje para kroz izmišljene projekte vladinih, a posebno nevladinih organizacija bliskih Demokratskoj stranci i njenim funkcionerima – navode naprednjaci u saopštenju.

Odbornička grupa Demokratske stranke u Skupštini Novog Sada tražila je juče od predsednika novosadskog parlamenta Zdravka Jelušića da bez odlaganja zakaže skupštinsku sednicu za 23. jun kako je i bilo planirano, tvrdeći da gradonačelnik Miloš Vučević blokira njen rad, jer nije postao kandidat za premijera.

Izvor: Tanjug

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here