Početna Politika POLITIKA JE KAO I ŽIVOT… BORBA NEPRESTANA. DO POBEDE! – poruka je...

POLITIKA JE KAO I ŽIVOT… BORBA NEPRESTANA. DO POBEDE! – poruka je prvog čoveka vojvođanskih socijalista, Dušana Bajatovića na današnjem skupu mladih socijalista u Novom Sadu

0

Članovi SPS-a u Vojvodini kod spomenika Svetozaru Miletiću okupili su u okviru predizborne kampanje za parlamentarne izbore Koalicije SPS – JS.

Trg slobode, mesto na kojem su se Novosađani tradicionalno okupljali protekla dva veka, danas je bio preplavljen mladim socijalistima.

Prvi čovek vojvođanskih socijalista pozvao je mlade članove SPS-a da nastave da se bore za ideje kojima su dosledni. Uz reči “Politika je kao i život, borba neprestana. Do pobede!”, Dušan Bajatović pozdravio je mlade socijaliste i bio ispraćen gromoglasnim aplauzom.

“Ovaj Crveni marš koji smo danas sproveli treba da bude poziv da svi socijalisti, svi koji imaju nacionalnu svest glasaju sa Socijalističku partiju Srbije i našu koaliciju i da ne bacimo glas! SPS i naša koalicija posle ovih izbora izaći će jači. Mi se ne odričemo naših ideala. Mi smo uvek bili pravedan narod, željan socijalne pravde, a ideje socijalizma su večite i pravedne ideje” – izjavio je Bajatović.