Početna Politika Razbijena stakla na prostorijama dva mesna odbora SNS

Razbijena stakla na prostorijama dva mesna odbora SNS

0

U noći između nedelje i ponedeljka (5. i 6. januara) razbijena su stakla na prostorijama mesnih odbora Srpske napredne stranke na Podbari i u Centru 2, saopštio je GO SNS Novi Sad.

“Vandali su očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, jedan od najvećih pravoslavnih praznika, svojim delima šire mržnju. Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali kako bi građanima Novog Sada i članovima Srpske napredne stranke pokvarili praznično raspoloženje. Ovim činom podsetili su nas i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić”, navodi se u saopštenju.

“Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu, a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni. Gradski odbor Srpske napredne stranke uveren je da će policija i ovog puta profesionalno obaviti posao, vandale privesti pravdi, kao i da ovaj incident neće pokvariti prazničnu atmosferu u Srpskoj Atini”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay