Početna Politika Šćepanović: Očekujemo da uđemo u Skupštinu Novog Sada

Šćepanović: Očekujemo da uđemo u Skupštinu Novog Sada

0

Nosilac liste Sasvim druge priče Zoran Šćepanović kaže da očekuje da lista koju predvodi uđe u Skupštinu Novog Sada.

“Očekivanja jesu da budemo deo Skupštine Novog Sada i zato smo krenuli u celu izbornu trku, verujući da možemo to da ostvarimo i da će glas Novosađana biti podrška nama, da bismo mi bili podrška njima u svim njihovim zahtevima za bolji i komforniji Novi Sad”, poručuje Šćepanović.

Upitan da li će biti odbornik u lokalnom parlamentu, s ozbirom na to da ga novosadska javnost percipira pre svega kao biznismena, Šćepanović odgovara da je spreman da bude odbornik i da opravda poverenje birača.

“Da li će neko od mlađih momaka, devojaka, koji su u našoj organizaciji poželeti da bude odbornik ili odbornica, ja ću se rado povući sa tog mesta i prepustiti ga nekom agilnijem i mlađem. Imam dovoljno energije i znanja i mislim da ću moći da doprinesem svojim savetima, znanjem. Ceo naš tim koji je u Sasvim drugoj priči, apsolutno je spreman da ukaže na ono što je neophodno da Novi Sad budi bolji i uspešniji. Ko god bude imao dovoljno mudrosti neće gledati ko mu predlaže, već šta mu predlaže”, dodaje Šćepanović.

Šćepanović zaključuje da je očekivao manju izlaznost u Novom Sadu, ali ne ovoliko manju.

Izvor: 021
Foto: Printscreen