Početna Politika SDS: Pajtić ucenjuje i novcem građana kupuje lokalne odbore

SDS: Pajtić ucenjuje i novcem građana kupuje lokalne odbore

PAJTIC

Socijaldemokratska stranka optužila je Demokratsku stranku da ucenama i novcem građana “kupuje” lokalne odbore koji su ranije napustili DS.
DS vrši pritisak na odbore da se vrate u tu stranku obećavajući im finansijske transfere iz pokrajinskog budžeta, a pojedinci su i ucenjivani njihovim i radnim mestima članova njihovih porodica zaposlenih u institucijama pokrajine“, navodi se u saopštenju SDS.

Kako tvrde u toj partiji, oni koji se vrate u DS zauzvrat dobijaju funkcije u pokrajinskoj administraciji ili finansijske transfere za svoje opštine, što znači da građani plaćaju opstanak demokrata na vlasti i na političkoj sceni.

U SDS-u smatraju da nedavni povratak njihova dva odbora u DS pokazuje da su socijaldemokrate “jedina prava opozicija”, a da ih napuštaju oni koji su mislili da SDS ima “tajni dogovor” o ulasku u vlast sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Povratak dva odbora iz SDS u DS je upravo dokazuje da je SDS jedina prava opoziciona stranka u kojoj nema mesta za one kojima je motiv zadržavanje i osvajanje vlasti, a metod trgovina, pretnje i ucene“, naglašavaju u toj stranci.

Autor:. 021.rs