Početna Politika SNS: Laži DS o prodaji gradskog građevinskog zemljišta

SNS: Laži DS o prodaji gradskog građevinskog zemljišta

0

sns-logo-1

Gradski odbor SNS Novog Sada saopštio je danas da su predstavnici režima Bojana Pajtića u Novom Sadu izneli laži i paušalne podatke o prodaji i cenama gradskog građevinskog zemljišta.

Oni ističu da DS potpuno proizvoljno licitira cenom zemljišta u Novom Sadu, što je, kako kažu, još jedan pokušaj Demokratske stranke da stvori atmosferu haosa i otera postojeće i buduće strane investitore koji žele da otvore nova radna mesta u tom gradu.

Naprednjaci ukazuju i da odluku o prodaji gradskog građevinskog zemljišta ne donosi gradonačelnik nego Gradsko veće.

– Šta drugo očekivati od onih koji su svojim pljačkaškim privatizacijama uništili gotovo sve fabrike u Novom Sadu i Vojvodini?

– Najbolji primer transparentnosti trošenja sredstava pokrajinske vlade je dvorac Heterlend, koji je simbol brutalnosti, bezumlja i ljudske sramote jedne osione i pljačkaške vlasti – navodi SNS.

Takođe se ističe da DS ne može da podnese da postoji gradska vlast i gradonačelnik koji otvara nova radna mesta za Novosađane.

– Na pokušaje da ubede građane Novog Sada da više veruju njihovim lažima nego sopstvenim očima, uskoro će dobiti odgovor kakav zaslužuju – poručila je SNS.

Gradski odbor DS Novog Sada prethodno je u saopstenju izneo tvrdnju da će ubuduće o prodaji gradskog građevinskog zemljišta donositi gradonačelnik, a ne Skupština grada.

Izvor: Tanjug
Foto: SNS