Početna Politika SNS NS: Tokom protesta oštećeno sedište naprednjaka

SNS NS: Tokom protesta oštećeno sedište naprednjaka

Tokom jučerašnje protestne šetnje “1 od 5 miliona” u Novom Sadu načinjena je šteta na zgradi u ulici Ilije Ognjanovića u kojoj se nalazi sedište Gradskog odbora Srpske napredne stranke, saopštio je novosadski SNS.

– Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi vandali uradili su ono što jedino znaju, a to je uništavanje objekata, javne i privatne svojine – navodi se u saopštenju GO SNS.

Kako ocenjuju novosadski naprednjaci, našavši se u beznadežnoj situaciji zbog toga što im se broj učesnika protesta iz nedelje u nedelju osipa, međusobno posvađani, ujedinili su se u vandalizmu i pokazali veliku dozu nekulture i nebrige za Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je primitivizam koji su donedavno širili samo po društvenim mrežama, a u čemu je, kako kažu, prednjačio Sergej Trifunović, sada preneli i na ulice gradova Srbije.

Gradski odbor SNS u Novom Sadu poručuje da je jedini put kojim Srbija treba da ide put mira, tolerancije i razvoja i smatra da je zbog toga neophodno što pre održati parlamentarne izbore.

Na njima će se, kako kažu, narod izjasniti između politike rušiteljstva, primitivizma i lopovluka i državotvorne politike koja rešava najvažnije probleme u državi – od pitanja Kosova i Metohije, do otvaranja novih radnih mesta, privlačenja stranog kapitala do borbe protiv kriminala kojim ide Srpska napredna stranka.

– To što je nekima već unapred jasno da na izborima nemaju nikakve šanse, a da na ulici ne mogu da promene vlast, nije razlog za iživljavanje nad građanima, nedavno Beograda, danas Novog Sada, a sutra ko zna kog mesta u Srbiji – ističe SNS Novog Sada.

Izvor: RTV
Foto: Logo