Početna Politika SNS odgovara DS: Uživajte u praznicima

SNS odgovara DS: Uživajte u praznicima

0

sns-srpska-napredna-stranka-naprednjaci_660x330 (1)

Novosadski odbor SNS odbacio je danas kritike DS da u organizaciji prazničnih programa u tom gradu ima sumnji na korupciju, te poručuju da će se naprednjaci truditi da ulaganjima u nove sadržaje poveća turističku ponudu grada.

Kako se navodi u saopštenju SNS, novac za praznične programe izdvojen je sa željom da svi građani i gosti Novog Sada dožive predstojeće praznike onako kako se oni proslavljaju u evropskim i svetskim metropolama.

– Da smo uspeli u tome govori i nezapamćeno interesovanje za projekat “Ledena šuma”, u Dunavskom parku, koji nikada nije bio pun ljudi kao ovih dana, što je najbolji pokazatelj da smo izdvajanjem sredstava napravili pravi potez – stoji u saopštenju.

Naprednjaci ističu da Dunavski park nije prekopavan zbog postavljanja klizališta i pratećih objekta, kako tvrde demokrate, te da je sve što je kopano uz staze urađeno za potrebe postavljanja optičkih kablova za video nadzor koji će doprineti povećanju bezbednosti u najpoznatijem novosadskom parku.

– To je posao koji upravo DS dok je bila na vlasti nije dovršila, već je sve parkove ostavila bez video nadzora, ne vodeći računa o bezbednosti građana koji tuda prolaze – dodaju u SNS.

Navode i da je JKP “Gradsko zelenilo” staratelj nad Dunavskim parkom i zaduženo za njegovo održavanje tokom cele godine, odnosno i pre i za vreme i posle rada klizališta.

– Kada u saopštenju spominjete neproverene informacije o tome ko je kome blizak, prisetite se tendera za zalivni sistem na Bulevaru Evrope i toga ko je i sa kakvom ponudom pobedio na njemu, a radi se o prijatelju Olivera Dulića, čija ponuda je bila višestruko veća od realne cene. Ozelenjavanje oko Kaćke petlje za vreme vladavine DS po ceni od 1,5 miliona evra građanima ćemo pojasniti drugom prilikom. Za sada se time bave inspektori privrednog kriminala – navode naprednjaci.

Poručuju i da će se SNS truditi da ulaganjima u nove sadržaje poveća turističku ponudu Novog Sada.

Dodaju i da ulaganjem u novogodišnju rasvetu za delove grada koji nikada do sada za vreme praznika nisu bili ukrašeni, žele da pokažu da su im svi građani jednako bitni, bez obzira u kom delu novosadske opštine živeli.

Dodaju da su “Ledena šuma” i ostali programi namenjeni svim sugrađanima i pozivaju članove i simpatizere DS u Novom Sadu da posete Dunavski park, “ostave zavist i mržnju kod kuće i uživaju u praznicima kroz nove sadržaje kojima je obogađena turistička ponuda grada”.

Izvor: Tanjug