Početna Politika SNS: Ostvarili smo apsolutnu pobedu u Kisaču

SNS: Ostvarili smo apsolutnu pobedu u Kisaču

0

sns_logo

Srpska napredna stranka (SNS) ubedljivo je pobedila na dopunskim izborima za savete mesnih zajednica Kisač i Šangaj koji su održani 11.oktobra (Kisač) i 27. septembra (Šangaj), izjavio je danas šef izbornog štaba SNS za Rumenku, Kisač i Stepanovićevo, Marko Jovanović.
On je na vanrednoj konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Gradskog odbora SNS Novi Sad rekao da je Srpska napredna stranka na pomenutim izborima ostvarila istorijski rezultat.

Ostvarili smo apsolutnu pobedu u obe mesne zajednice. U Šangaju smo osvojili 72 odsto glasova, a u Kisaču je za Srpsku naprednu stranku glasalo 48 odsto birača koji su izašli na izbore“, rekao je Jovanović.

Na pitanje novinara da prokomntariše tvrdnje pojedinih stranaka da su se kandidati SNS-a u Kisaču predstavljali kao da su kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine, Jovanović je rekao da apsolutnio nije tačno i da je potpuno nelogično da se članovi “najveće stranke lažno predstavljaju za članove stranke koja je neuporedivo manja”.

Neosnovanim optužbama da je SNS kupovala glasove u Kisaču, Demokratska stranka po ko zna koji put samoprojektuje ono što je sama radila, jer je poznato da je upravo DS patentirao kupovinu glasova“, rekao je Jovanović.

Savet mesne zajednice Kisač broji 15 članova, a juče su održani dopunski izbori za dva člana Saveta i dva člana Nadzornog odbora, a u MZ “Šangaj” su dopunski birana dva člana saveta mesne zajednice i svih šest mesta osvojili su kandidati Srpske napredne stranke.

Autor: Tanjug