Početna Politika SPS obeležio 25 godina partije

SPS obeležio 25 godina partije

0

sps1

Povodom obeležavanja 25 godina od osnivanja Socijalističke partije Srbije i osnivanja Gradskog odbora partije u Novom Sadu, na konferenciji se prisutnima obratio predsednik Gradskog odbora SPS-a mr Slobodan Cvetković, u prisustvu potpredsednika GO SPS Novi Sad dr Veselina Bojata i predsednika Socijalističke omladine SPS Novi Sad, Dejan Lisica.

Socijalistička partija Srbije je tokom 25 godina prošla kroz razne faze, od trenutka apsolutne vlasti, pada, pa i do novog uzdizanja, te promene su pored kadrovkih dovele i do promena političkog pogleda naše partije. Biti socijalista uvek je značilo biti progresivan, biti neko ko ima viziju o boljoj budućnosti. Za kreiranje bolje budućnosti imamo kadrovski potencijal i snagu. Mi uvek znamo odakle da počnemo, počinjemo od sebe i stalno radimo na sebi, na promenama, na kreiranju, na prilagođavanju okolnostima, nikada ne odustajemo od svojih vizija“, rekao je mr Slobodan Cvetković predsednik Gradskog odbora SPS-a.

Na čelu Gradskog odbora SPS-a u proteklih 25 godina bili su Zoran Mićunović, Zaran Stojanović, dr Vladimir Divjaković, dr Miodrag Zlokolica, dr Jova Radić, dr Jovan Babović, prof. dr Josip Čikoš, mr Boško Perošević, v.d. prof dr Pavle Budaković, dr Svetislav Krstić i dr Siniša Sević.

Cvetković je najavio da se pripremaju za predstojeće sigurne lokalne i pokrajinske izbore, uz mogućnost izbora i za srpski Parlament.

Autor i foto: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs