Početna Politika Vučević: Pajtića iz politike mogu da “oteraju” samo građani

Vučević: Pajtića iz politike mogu da “oteraju” samo građani

0

milos vucevic4

Optužbe Bojana Pajtića da SNS stoji iza grafita mržnje ispisanih protiv njega mogu da se shvate samo kao očajnički potez nekoga čija podrška u narodu je desetkovana i ko više ne bira načine da se, krijući sopstvene neuspehe, obračunava sa političkim neistomišljenicima.
To za današnje “Novosti” poručuje Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i član predsedništva SNS koji napominje da neće dozvoliti da se na ulicama administrativnog centra Vojvodine pojavljuju diskriminatorske i poruke mržnje.

Vučević ističe i da “Nije cilj SNS da Pajtića otera iz politike, već da na sledećim izborima pobedimo njegovu politiku. Pajtića iz politike mogu da ‘oteraju’ samo građani, a tom danu smo sve bliže“.

Izbori su neophodni jer je u Vojvodini što-sta potrebno promeniti. Najcelishodnije i najekonomičnije je da i jedni i drugi budu u decembru. Tako bismo u sledeću godinu ušli sa novoformiranim pokrajinskim i lokalnim upravama. Izborima se opiru samo oni koji pretpostavljaju kakav će biti stav birača, koji znaju da neće dobiti podršku građana“, rekao je Vučević.

Upitan kakav izborni rezultat očekuje, on je rekao da je SNS maksimalno motivisana i za pokrajinske, i za lokalne izbore, i da očekuje pobedu.

Ne mislim naravno da će biti lako, ali imamo ozbiljan zadatak i veliku odgovornost prema građanima koji prepoznaju rezultate rada Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića , ali i rezultate u opštinama i gradovima u kojima je SNS stožer vlasti“, istakao je Vučević.

Autor: Tanjug