Početna Politika Vučević: SNS nikad nije bila jedinstvenija

Vučević: SNS nikad nije bila jedinstvenija

0

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da Srpska napredna stranka nikad nije bila jedinstvenija i da neće proći pokušaj raznih interesno-tajkunsko-mafijaških centara koji žele da povrate svoju moć nad Srbijom.

“Srpska napredna stranka bila je suočena s raznim izazovima, i njih će uvek biti, ali neće nas nijedan pokolebati, niti naterati da odustanemo od svojih principa, od borbe za modernu, pristojnu i bolju Srbiju. Jedino mi, kao državotvorna stranka, možemo da budemo garant političke stabilnosti i nacionalnog jedinstva, a to je sada najvažnije za građane Srbije”, poručio je Vučević.

Prema njegovim rečima, to je tako jer je jedino SNS pokazao kako se bori za Srbiju, koja je danas poštovana i ugledna u svetu, ali i kako se bori sa nasleđenim teškim ekonomskim problemima.

“I u toj borbi nema ni odustajanja, ni zaostajanja. Tempo nam je zadao lično naš predsednik Aleksandar Vučić, i svaki i nagoveštaj da će nas nešto ili neko pokolebati u tome da ga u korak pratimo, u startu je propao”, kaže Vučević.

Prema njegovim rečima, to su propali pokušaji raznih interesno-tajkunsko-mafijaških centara koji žele da povrate svoju moć nad Srbijom, i očigledno je da ne biraju svoje sluge da bi se dokopali tog cilja.

“Neće moći! Neće im proći! Srpska napredna stranka je nikad jedinstvenija. Jer nas vodi najbolji među nama – Aleksandar Vučić, naš kandidat za predsednika Srbije”, zaključio je Vučević.

Do sada 84 odbora SNS-a apsolutno podržalo Vučića

Srpska napredna stranka saopštava da je danas, do 14 časova, 84 opštinskih i gradskih odbora SNS, od ukupno 185, održalo svoje sednice.

Opštinskim i gradskim odborima SNS: Bački Petrovac, Bačka Palanka, Čoka, Kula, Bač, Kovin, Novi Pazar, Smederevo, Odžaci, Velika Plana, Opovo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Vrbas, Srbobran, Loznica, Aranđelovac, Ub, Plandište, Bela Crkva, Vršac, Šid, Kanjiža, Temerin, Sremski Karlovci, Bečej, Novi Bečej, Kovačica, Inđija, Apatin, Zrenjanin, Ražanj, Pećinci, Stara Pazova i Novi Sad, koji su prepodne održali sednice, pridružili su se odbori SNS:

Senta, Alibunar, Raška, Žabalj, Nova Crnja, Beočin, Pančevo, Tutin, Irig, Vučitrn, Gnjilane, Novo Brdo, Žitište, Kosovska Vitina, Ruma, Arilje, Subotica, Sjenica, Mali Iđoš, Lajkovac, Bačka Topola, Beograd, Bajina Bašta, Novi Kneževac, Kikinda, Kruševac, Koceljeva, Goraždevac, Kosovska Kamenica, Sečanj, Bojnik, Mionica, Zaječar, Sombor, Varvarin, Zvečan, Ćićevac, Lapovo, Kosovo Polje, Lipljan, Priština, Klina, Istok, Gora, Aleksandrovac, Doljevac, Ada i Gornji Milanovac.

Na svim održanim sednicama odbori Srpske napredne stranke doneli su jednoglasne odluke i uputili apsolutnu podršku predsedniku Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću, od koga su zahtevali da istraje u borbi za Srbiju i bude kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima.

Gradski odbor SNS Beograd jednoglasno za Vučića

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke na današnjoj sednici jednoglasno je doneo odluku da podrži Aleksandra Vučića kao svog kandidata za predsednika Srbije.

Svi članovi Gradskog odbora Beograd pružaju apsolutnu i nepodeljenu podršku politici koju predstavlja predsednik SNS Aleksandar Vučić, politici koja garantuje stabilnost, budućnost i kontinuitet jačanja Srbije, navodi se u saopštenju.

Jovanov: Podrška Vučiću – uvek branio interese Srbije

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da daje bezrezervnu podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i veruje da će Vučića podržati i narod, jer je uvek, ma koliko bilo teško, branio interese Srbije i naroda, a ne tajkuna i stranaca.

“Veoma je važno da u veoma složenim okolnostima, Srbija očuva svoju stabilnost i samostalnost, kao i da nastavi svoj oporavak i razvoj”, rekao je Jovanov.

Prema njegovim rečima, zato se ne sme dozvoliti da predsednika Srbije izaberu stranci, odakle god dolazili, i domaći tajkuni, niti da predsednik Srbije bude neko ko će prema njima imati obavezu da njihove interese, a ne interese građana Srbije, bespogovorno zastupa, po pravilu, na štetu interesa Srbije i njenih građana.

B.Stojanović: Srbi sa KiM će podržati Vučića

Aleksandar Vučić ima punu podršku Srba sa Kosova i Metohije za kandidaturu za predsednika Republike Srbije zarad našeg opstanka i stvaranja boljih uslova za život, poručio je član izvršnog odbora SNS-a Branimir Stojanović.

Stojanović koji je i zamenik kosovskog premijera je istakao da je za Srbe na Kosovu i Metohiji od izuzetne važnosti da Republika Srbija bude stabilna i jaka zemlla.

“Potrebno je da Srbija bude stabilna i jaka, da nastavi putem razvoja i reformi, a sve je to moguće jedino ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije. Zato će ne samo stranački odbori SNS-a sa Kosova i Metohije, već i apsolutna većina Srba koji žive na Kosovu i Metohiji podržati politiku Aleksandra Vučića, što će se jasno pokazati i na izborima”, kazao je Stojanović.

Autor: Tanjug, RTV
Foto: novisad.rs