Početna Politika Vučinić: Ubedljiva pobeda SNS na izborima u dve MZ

Vučinić: Ubedljiva pobeda SNS na izborima u dve MZ

0

sns-srpska-napredna-stranka-naprednjaci_660x330 (1)

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik odborničke grupe SNS u Skupštini Grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da je ta stranka na izborima za savete mesnih zajednica “Bukovac” i “Stepanovićevo”, održanim u nedelju, ostvarila ubedljivu pobedu.

Vučinić je na konferenciji za novinare rekla da je izlaznost ne te izbore bila veća od 30 procenata, što je, kako je istakla, izuzetno visoka izlaznost kada se radi o izborima za Savet i Nadozorni odbor mesnih zajednica.

“Za nas su izbori u mesnim zajednicama izuzetno važni jer na njima saznajemo kako građani ocenjuju naš rad, a ubedljiva pobeda na izborima u ove dve mesne zajednice najrečitije govori kako građani reaguju na ono što rade predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević”, rekla je Vučinić.

Po njenim rečima u Mesnoj zajednici “Bukovac” birano je 11 članova Saveta i tri člana Nadzornog odbora, SNS je osvojila 63 odsto glasova.

Vučinić je naglasilada je SNS na izborima u Mesnoj zajednici “Stepanovićevo”, gde je birano devet članova Savet i tri člana Nadzornog odbora, zabeležila još ubedljiviju pobedu jer je osvojila 73 odsto glasova.

Autor: Tanjug