Početna Sport Besplatan sport za mlade u Novom Sadu

Besplatan sport za mlade u Novom Sadu

0

sofa_sport

Talentovani sportisti pozvali su mlade putem društvenih mreža da se aktiviraju uz udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti). Kako bi pomogli širenju svesti među mladima o važnosti bavljenja sportom i zdravom načinu života, podršku udruženju SOFA pružili su, između ostalih, Bogdan Bogdanović, Nemanja Dangubić, Andrea Lekić, Miroslava Najdanovski, Aleksandar Atanasijević, Novica Veličković i Marko Kešelj.

Udruženje SOFA u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, osnovano je s ciljem da omogući besplatno redovno bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima za studente i omladinu. Trenutno, aktivnosti se organizuju u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, u različitim sportskim objektima ili atraktivnim lokacijama na otvorenom u toku letnjih meseci. Treneri su mladi stručnjaci iz oblasti sporta, dok SOFA mrežu po gradovima vode studenti-koordinatori.

Svi zainteresovani, željni rekreacije i sportskih aktivnosti mogu da se registruju preko SOFA i pridruže već aktivnim studentima.

Autor i foto: 021.rs