Početna Sport Cilj Vojvodine u Torinu bar jedan gol u mreži Sampdorije

Cilj Vojvodine u Torinu bar jedan gol u mreži Sampdorije

0

fkv_spartaks
Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da će njegov tim pokušati da u Torinu izbori povoljan rezultat pred revanš u Novom Sadu.
Ekspedicija FK Vojvodina u sredu prepodne čarter letom odlazi u Torino gde će na stadionu “Olimpiko” dan kasnije igrati protiv Sampdorije prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
– Sampdorija ima nekolicinu fantastičnih pojedinaca, ali ćemo bez straha ući u meč i siguran sam da su moji igrači spremni za izazov koji je pred njima. Zbog ovakvih duela treniramo, pokušaćemo da postignemo gol i nadam se barem nerešenom rezultatu – rekao je Zagorčić.
Kapiten Novosađana Nino Pekarić će biti u konkurenciji za startnu postavu. – Ne bih da trošim reči o tome s kakvim rivalom igramo, odnosno o njegovoj snazi i tradiciji. Pred nama je veliki izazov i verujem da smo spremni i motivisani da u najlepšem svetlu reprezentujemo klub i srpski fudbal u celini.
Na put je pošlo 20 fudbalera, a još uvek se nije oporavio Miljan Mrdaković. Crveno-beli će u sredu od 19.30h odraditi trening na stadionu Olimpiko, na kojem se u četvrtak od 21h igra susret.
Revanš na Karađorđu je 6. avgusta.
Autor: 021