Početna Sport City Jam: Snoubord spektakl u subotu na platou Spensa

City Jam: Snoubord spektakl u subotu na platou Spensa

Za samo pet dana, u subotu, 1. februara u 18 sati počinje peto po redu urbano snoubord i ski takmičenje City Jam. Najsvežiji trikovi, vratolomije koje smeju da izvedu samo oni najhrabriji, rejl dugačak 17 metara, zabavan ali i zahtevan i uzbuđenje koje trese publiku, videće se na platou Spensa – najvećoj ski i snoubord stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine.

U Novi Sad dolaze najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona, a ko bude poneo titulu “najboljeg” odlazi na takmičenje u Rijeku gde se bori za zasebnu nagradu u “overall” kategoriji za najboljeg na Balkanu, a organizuje ga Carnival Snowboard Session koji sarađuje sa Avalanche Risk CITY JAM-om od osnivanja.

Zanimljivo je to što i prošlogodišnji pobednik City Jam takmičenja Slovenac Nejc Ferjan, dolazi ponovo u srpsku Atinu i naoštrio se da još jednom osvoji titulu.

Ukoliko želite da budete deo ovog jedninstvenog snežnog spektakla, u subotu, u 17 sati počinju kvalifikcaije, u 18 je ceremonija otvaranja dok ćemo u 20 sati saznati ime onog koji se penje na tron. Di džej Rasheed dovešće atmosferu do usijanja.

Organizator ovog zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje „Friška gora“, uz podršku OPENS-a (Novi Sad evropska prestonica mladih), Smoking-a, SPENS-a i drugih partnera.

Više informacija možete pronaći na sajtu http://arsf.rs/city-jam/, kao i na facebook stranici www.facebook.com/AvalancheRisk

Autor: NsHronika
Foto: Promo