Početna Sport Danas na Karađorđu bitka za Evropu

Danas na Karađorđu bitka za Evropu

0

Duel dva trećeplasirana tima koja se bore za kvalifikacije za Ligu Evrope igra se danas na Karađorđu, a “Vojvodina” dočekuje lučansku “Mladost”.

Novosađani su u prva tri meča plej-ofa osvojili svega tri boda, dok su gosti imali maksimalan učinak pa su sada bodovno izjednačeni sa crveno-belima. Domaćini su zbog toga pod dodatnim pritiskom da osvoje tri boda ili najmanje da odigraju nerešeno.

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Radoslav Batak najavljuje pobedničke ambicije svog tima.

– Radi se o disciplinovanoj ekipi, koja taktički igra dobro, ali učinićemo sve što možemo da osvojimo tri boda, koja bi nas učvrstila na trećoj poziciji. Rani gol bi nam pomogao da utakmicu privedemo kraju onako kako želimo i učvrstimo se na mestu koje nas vodi u Evropu. U timu neće biti Antića koji je dobio jednu utakmicu suspenzije, kao ni Jovančića koji ima parne žute kartone. Ostali su spremni – rekao je Batak.

Utakmica između “Vojvodine” i “Mladosti” igra se od 19 časova, ulaznica za zapadnu tribinu je 300, a za istočnu 200 dinara. Karte za sever će moći da se preuzmu besplatno u prostorijama navijačke grupe “Firma”.

“Partizan” je juče pobedio “Javo” sa 2:1, a u ostalim susretim 4. kola plej-ofa sastaju se: “Voždovac” – “Crvena zvezda” i “Napredak” – “Radnički”.

“Partizan” sada ima 49 bodova, “Zvezda” 46, “Vojvodina” i “Mladost” po 33, “Radnički” 28, “Napredak” 26, “Voždovac” 23 i “Javor” 22 boda.

Izvor: 021
Foto: Fk Vojvodina/Facebook/Jelena Grlić