Početna Sport Ekipa CPG četvrta u štafetnoj trci sponzora, pobedilo tim Olimpijskog komiteta Srbije!

Ekipa CPG četvrta u štafetnoj trci sponzora, pobedilo tim Olimpijskog komiteta Srbije!

0

Stafeta-OKS_Maksimovic-Drenovak-Bitevic-Ruzicic-Starovic-Benedek-Ruzicic-Copy
Na trim stazi na Košutnjaku danas je, uz prisustvo više od 4.000 hiljade ljudi, pod sloganom „TRČIMO ZA BAKU“ po dvadeset prvi put u Srbiji obeležen dan Međunarodnog olimpijskog komiteta i ujedno promovisan Tim Srbije koji će se takmičiti na prvim Evropskim igrama u Bakuu.
Ovaj događaj se, inače, organizuje u 205 zemalja sveta povodom obeležavanja rođendana Međunarodnog olimpijskog komiteta. Olimpijski komitet Srbije, već dvanaest godina za redom, organizuje “Olimpijski dan” u saradnji sa kompanijom McDonald’s, Top partnerom MOK-a, koja je generalni sponzor ove manifestacije u celom svetu.IMG-20150606-WA0000 (1)
Tradicionalno su održane trke za decu uzrasta do 4, 8 i 12 godina, trka zadovoljstva za sve uzraste, porodična trka u kojoj su učestvovali roditelji i deca, štafetna-sponzorska trka i trka za osobe sa invaliditetom.
”Olimpijski dan namenjen je svima, bez obzira na godine ili atletske sposobnosti. Mi želimo da inspirišemo sve ljude da budu aktivni i da se zabavljaju”, glasila je poruka Tomasa Baha, predsednika MOK-a koju je pročitala Ivana Španović, ovogodišnja promoterka Olimpiskog dana.
Na ovogodišnjem Olimpijskom danu promovisan je Tim Srbije koji će našu zemlju predstavljati na prvim Evropskim igrama u Bakuu, a štafetu Olimpijskog komiteta Srbije u štafetnoj – sponzorskoj trci činili su bokser Aleksandar Drenovak, karatista Slobodan Bitević, kajakašice Milica Starović i Dalma Benedek Ružičić sa trenerom Dušanom Ružičićem i rvač Aleksandar Maksimović.

Start-stafetne-trke (1)
Uz njih su u štafetnoj trci učestvovali ekipe Color Press Grupe, koja je u jakoj konkurenciji osvojila sjajno četvrto mesto, zatim McDonald’s Srbija, AS osiguranje, Vojvođanska banka, Zaječarsko pivo, ATOS, Radio S, Maruška i Zlatiborac.
Na iznenađenje svih, pobedio je tim Olimpiskog komiteta Srbije preflekavši ostatak ekipa za gotovu dužinu jedne štafetne deonice od 200 metara!
I ostali su se držali odlično, uključujući ekipu četvrtoplasiranu ekipu CPG.

Autor: NsHronika