Početna Sport FINALISTA EVROKUPA U NOVOM SADU – Voša i Bursa u znak sećanja...

FINALISTA EVROKUPA U NOVOM SADU – Voša i Bursa u znak sećanja na Stevana Jelovca

0

Košarkaški klub Vojvodina ulazi u završnu fazu priprema za narednu sezonu, a jedan od najtežih pripremnih ispita na programu je ovog vikenda. U subotu, 17. septembra, sa početkom od 18 časova, na novosadskom SPENS-u igraće se utakmica između domaćina i Košarkaškog kluba Bursaspor iz Turske.

Utakmica dva kluba igraće se u sećanje na Stevana Jelovca, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je tragično preminuo krajem prošle godine.

Protivnik je Košarkaški klub Bursaspor, najprijatnije iznenađenje prošlogodišnjeg izdanja Evrokupa, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Dušan Alimpijević. Podsetimo, Alimpijević je svoju trenersku karijeru počeo upravo u Novom Sadu.

Košarkaški klub Vojvodina poziva sve Novosađane i ljubitelje kluba da u subotu napune malu dvoranu SPENSA-a na taj način pokažu odlučnost u nameri da Stevana Jelovca, rođenog Novosađanina, nikada neće biti zaboravljen od strane njegovih sugrađana i svih poštovalaca ove igre.

Ujedno, klub poziva navijače da u punoj hali na delu vide novu Vojvodinu, klub koji je postavio nove, zdrave temelje na čelu sa novim predsednikom Željkom Rebračom i koji će u narednim godinama biti na mestu koje zaslužuje, a to svakako jeste vrh srpske košarke.

Ulaz na utakmicu Vojvodina – Bursaspor košta 300 dinara, a sav prihod od prodatih karata ići će u dobrotvorne svrhe.

Domaćin meča obezbedio je i nagrade za posetioce, koje će uz prigodne takmičarske programe biti organizovane na poluvremenu utakmice.

Dođite da zajedno pokažemo da dobre ljude nikada ne zaboravljamo i da nam je sećanje na uspešne Novosađane samo podstrek da u narednom periodu budemo bolji i uspešniji.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo