Početna Sport FK “Vojvodina”: Meleg falsifikovao papire!

FK “Vojvodina”: Meleg falsifikovao papire!

0

Dejan Meleg (23) je fudbaler “Vojvodine”, a ne turskog “Kajzerispora”, s kojim je nedavno potpisao ugovor. To tvrdi Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora i glavni finansijer kluba, i ističe da je prelazak kapitena u redove turskog kluba pokušaj da se nasamari novosadski superligaš.

– Meleg je, uz podršku člana bivše uprave kluba, falsifikovao dokumenat za izlaznu klauzulu i pokušava da izigra klub. Međutim, dok ova uprava rukovodi, lopovluka, ugrađivanja i izmišljenih procenata neće biti. Turci su nam uplatili 300.000 evra kao obeštećenje za Melega, upravo na osnovu falsifikovanog papira koji nije zaveden ni u Fudbalskom savezu grada ni u FSS. Naravno, to ne možemo da prihvatimo, niti da priznamo taj papir, a zna se da je obeštećenje za Melega milion evra – kaže Vuković.

Vuković naglašava da će Meleg morati da ponudi objašnjenje o spornom papiru, prenose “Večernje novosti”.

– Nećemo Melegu dati ispisnicu dok se sve ne razjasni. Ne možemo dozvoliti da se sve radi protiv i na štetu kluba i pitam se ko je Melegu dao sporni papir. Ono što je nama jasno jeste da je Meleg i dalje igrač “Vojvodine”, i po tom pitanju smo podneli tužbu UEFA – kategoričan je Vuković.

Sa svoje strane, Meleg, kako naglašava, ne želi bilo šta da komentariše i ističe da će vreme sve pokazati.

– Što se mene tiče, stvari su jasne. Igrač sam “Kajzerija”, ali da bih bio registrovan, “Vojvodina” mora da pošalje međunarodni transfer sertifikat. Videćemo šta će se dešavati narednih dana. Nadam se da će se postići dogovor – kaže Meleg u telefonskom razgovoru.

Izvor: Večernje novosti
Foto: FK Vojvodina