Početna Sport FK “Vojvodina” predstavila pojačanje

FK “Vojvodina” predstavila pojačanje

0

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju Napredak u premijernom meču nove Super lige, a “crveno-beli” su danas zvanično predstavili dva pojačanja.

Internacionalci iz Senegala i Malija, Iv Baraj i Mamadu Traore, u Vojvodini su nešto više od nedelju dana, ali su se u potpunosti uklopili u fudbalsku viziju i zamisli trenera Milana Rastavca. Novinarima su poručili da imaju veliki motiv da doprinesu uspesima kluba.

Daću sve od sebe da iskoristim pruženu šansu. Ne želim puno da pričam, želim da pokažem kvalitet na terenu – kratko je poručio Iv Baraj.

Zadovoljan sam što sam ovde i nadam se da ćemo svi zajedno u Vojvodini uraditi velike stvari ove sezone – ambiciozan je Mamadu Traore.

Šef stručnog štaba Novosađana, Milan Rastavac naglasio je da njegova ekipa ima jasan cilj.

Ono što nas zanima je da od prvog trenutka pokažemo da smo gospodari svoje kuće. Želim da se tako ponašamo od prvog koraka koji napravimo na zagrevanju i da tako izađemo sa terena posle utakmice. Što se tiče igre i našeg predstavljanja publici u ovoj sezoni, očekujem da prikažemo moderan, agresivan fudbal koji ljudi vole da gledaju i zbog čega će dati podršku ekipi koju vole – rekao je Rastavac u najavi meča sa Napretkom.

Vojvodina je produžila ugovor sa defanzivcem, Igorom Jeličićem, do 2024.godine, a trener Rastavac je, odgovarajući na novinarska pitanja, naglasio da će do kraja prelaznog roka pažljivo biti analizirana situacija u igračkom kadru, kao i da će dolasci zavisiti od odlazaka igrača.

Očekujem da kroz takmičenje dođemo do određenih zaključaka. Ne mislim da možemo da rešimo sve naše probleme za mesec dana. To je jedan proces u kojem ćemo morati pametno da vučemo poteze, kako u ovom prelaznom roku, tako i u narednim – zaključio je Rastavac.

Vojvodina dočekuje Napredak u nedelju, od 20 časova, a ulaz na stadion “Karađorđe” biće slobodan.

Izvor: rtv.rs
Foto: FK Vojvodina