Početna Sport FK Vojvodina se vraća u Veternik

FK Vojvodina se vraća u Veternik

fk-vojvodina-stadion-karadjordje-koreografija-sever-tribina-fudbal-vosa-utakmica-dusan-jocic_660x330

Kompletna klupska administracija FK Vojvodina vraća se sa stadiona “Karađorđe”, gde je preseljena prošlog proleća, u Fudbalski centar “Vujadin Boškov” u Veterniku, odlučila je nova uprava.

Prvi čovek kluba Dragoslav Vuković, inače predsednik Nadzornog odbora, kaže da će se i konferencije za novosadske medije ponovo održavati van grada.

“Svi mi smo jedan tim, a da jedni budu na ‘Karađorđu’, drugi u Veterniku nije prirodno. Bez obzira što živimo u eri mobilnih telefona, kada su različiti segmenti kluba razdvojeni, nema dobre komunikacije i sve kasni. Kada smo svi na okupu, onda to funkcioniše kao prava porodica”, rekao je Vuković za Dnevnik.

On kaže da mu nije jasno zašto su se uopšte klupske službe selile na Karađorđe.

“Ne znam šta je bila suština. Izgleda, samo šminka. Za prostorije na stadionu je plaćan zakup, na godišnjem nivou skoro 100.000 evra. To nije imalo nikakvog smisla”, smatra Vuković.

Podsetimo, u maju su svečano otvorene nove prostorije, a menadžment, sekretarijat, administracija, PR služba, knjigovodstvo i press centar preseljeni su na zapadnu tribinu stadiona “Karađorđe”.

Dodajmo da fudbaleri Vojvodine u sklopu priprema za nastavak sezone u sredu igraju prijateljsku utakmicu u Bačkoj Palanci protiv Bačke, a dan kasnije putuju u Budvu gde nastavljaju pripreme.

Autor: Dnevnik