Početna Sport Fudbaleri Mladosti drugi na polusezoni u Vojvođanskoj ligi Jug

Fudbaleri Mladosti drugi na polusezoni u Vojvođanskoj ligi Jug

0

Fudbaleri Mladosti sa Novog naselja nisu uspeli da se izbore za prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata, pošto su na svom terenu remizirali protiv Borca iz Šajkaša, rezultatom 1:1.

Gosti su na Novom naselju prvi stigli do vođstva nakon nespretne reakcije odbrane Mladosti. Nakon što su postigli gol povukli su se i Mladost je imala inicijativu tokom čitavog meča. Pokušavali su da napadaju, ali nedostajala im je realizacija u finišu.

U drugom poluvremenu krenuli su još ofanzivnije igrači Mladosti i došli do izjednačujućeg gola, ali posle toga nisu imali konkretne akcije kojima bi ugrozili gol rivala iz Šajkaša.

Da su ostvarili pobedu na svom terenu Mladost bi bila jesenji prvak Vojvođanske lige Jug, ali su to propustili zbog remija, ali i zbog ubedljive pobede Podrinja nad Crvenom zvezdom sa Najlona. I Mladost i Podrinje imaju po 33 boda, ali bolju gol razliku, za samo dva gola, ima tim iz Mačvanske Mitrovice, pa su oni izbili na prvo mesto četvrtog ranga takmičenja u domaćem fudbalu.

Na vrhu Vojvođanske lige Jug nalaze se Podrinje, Mladost i Sloga iz Erdevika, dok su na začelju Jugović, Crvena zvezda, Jadran.

Izvor: 021
Foto: Pixabay