Početna Sport Fudbaleri Mladosti remizirali protiv ekipe IMT-a

Fudbaleri Mladosti remizirali protiv ekipe IMT-a

0

Fudbaleri Mladosti remizirali su, na svom terenu, protiv ekipe IMT-a rezultatom 1:1 u okviru 20. kola Prve lige Srbije.

U prvih 20 minuta utakmice na Satelitu viđeno je dosta prekida iz kojih su obe ekipe uspevale da dođu do šansi, ali golova nije bilo.

Ipak, već prva organizovanija akcija dovela je do pogotka.

Nakon fantastičnog prodora najboljeg strelca lige Milana Vidakova i asistencije ka saigraču Nikoli Popoviću, Novosađani dolaze u vođstvo udarcem “devetke” Mladosti sa peterca.

Do kraja prvog dela igre IMT je ipak pokazao da i pored toga što se na tabeli nalazi šest mesta ispod Mladosti, u Novi Sad nije došao da se brani. Nekoliko puta su Beograđani pokušavali nakon centaršuteva, ali je golman domaćih Nikola Mirković bio siguran.

Drugo poluvreme i pored solidnih napada na obe strane nije donelo promenu rezultata sve do 77. minuta, kada je nakon jednog odbitka rezervista gostiju Vladimir Radočaj šutirao, a lopta je u ruku pogodila defanzivca domaćih Nemanju Ilića.

Sudija Janjuš pokazuje na penal, a šansu sa bele tačke koristi Stefan Stefanović koji poravnava rezultat na 1:1.

Već u sledećem napadu domaćih, nakon prodora po strani, Mijić udara laktom protivničkog igrača, zbog čega mu Janjuš daje direktan crveni karton i ostavlja Mladost sa igračem manje do kraja meča.

Ta situacija, kao i nezadovoljstvo “crvenih” odlukom sudije izazvalo je sukobe među igračima dva tima na terenu. Situacija se posle nekoliko minuta smirila, a desetkovana Mladost pokušavala je da dođe do pobedničkog gola.

Nekoliko centimetara nedostajalo je da do njega i dođe u poslednjim trenucima utakmice, nakon što je Sekulić šutirao glavom, pogodio prečku, a lopta se odbija nekoliko centimetara pored Vidakova koji ne uspeva da je smesti u praznu mrežu golmana Trajkovića.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay