Početna Sport Fudbaleri Vojvodine lagano u osminu finala Kupa

Fudbaleri Vojvodine lagano u osminu finala Kupa

0


Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, nakon što su pobedili ekipu Zlatibora sa 4:1.

Strelci za Vojvodinu bili su Kokir, Bojić i Drinčić, a Nedeljković za Zlatibor. Na stadionu ekipe Zlatibora je prisutvovalo oko 500 gledalaca, među kojima je bilo i četrdesetak navijača Vojvodine.

Već od 8. minuta Vojvodina je povela sa 0:1. Sa desne strane šesnaesterca, povratni pas ispred gola je uputio Đuričin, loptu je propustio Nikolić i ona je potom došla do Kokira, koji je preciznim udarcem sa 13-14 metara poslao loptu pod prečku golmana Čupića.

Drugi gol Vojvodina je postigla u 27. minutu. Sa desne strane, Đuričin je uputio centaršut, do lopte je došao Vučić i šutirao, ali je slabo zahvatio loptu, koja se dokotrljala do Bojića, koji ju je petom prosledio ka golu. Jedan od igrača domaćih ju je izbio u polje, ali prema proceni sudije Danila Grujića, lopta je ipak prešla gol-liniju.

Na kraju prvog poluvremena, zbog prekršaja nad Vesićem na oko 20 metara iskosa od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.

U 55 minutu Vojvodina je vodila sa 0:3. Bojić je poslao sjajan pas u šesnaesterac ka Stojkoviću, koji je izbio sam ispred golmana i sa pet metara iskosa poslao loptu pod prečku.

Posle kornera za Zlatibor u 79. minutu, Saničanin je u skoku bio u duelu sa jednim od igrača domaćih, a sudija Danilo Grujić procenio je da je u pitanju bio faul za jedanaesterac. Penal za Zlatibor je izveo Nedeljković i šutirao u desni donji ugao, Simić je zakačio loptu, ali je ona ipak završila u mreži.

U 86. minutu je Drinčić izveo slobodan udarac za Vojvodinu, a lopta je pogodila Nedeljkovića i odbila se u mrežu za konačnih 1:4.

Izvor: 021
Foto: Pixabay