Početna Sport Fudbaleri Vojvodine poraženi od ekipe Pohanga!

Fudbaleri Vojvodine poraženi od ekipe Pohanga!

0

obrazac-za-slike-vesti1

Fudbaleri Vojvodine, doživeli su prvi poraz na pripremama u Turskoj. Uspešniji rival od Novosađana, bio je višestruki šampion Južne Koreje, Pohang Stilers. Gol odluke delo je prvotimca „crveno-belih“, Lazara Veselinovića, koji je trenutno na pozajmici u ekipi Pohanga. Igrao se 9. minut kada je, dojučerašnji napadač Voše, prihvatio je jednu loptu na desnoj strani terena, opredelio se za solo akciju, izborio poziciju za udarac, a onda, šutirao levom nogom i pored neodlučne odbrane crveno-belih, matirao golmana Marka Kordića.
Bio mi je ovo prvi gol za novi klub, u koji sam stigao na pozajmicu upravo iz Novog Sada. Moje srce i dalje kuca za najbolji klub u Srbiji, jer upravo tako doživljavam Vojvodinu. Teren je, danas, bio veoma loš, a rezultat ni jednom od rivala nije bio od primarnog interesa. Voša je pokazala da ima ozbiljnu i jaku ekipu i ubeđen sam da će na proleće nastaviti da beleži dobre rezultate.
Vojvodina je, u susretu sa Pohangom, nastupila bez četvorice igrača koji se nalaze u Beleku. Zbog povreda, Zoran Marić nije mogao da računa na Slobodana Novakovića, Rogača i Nikolića, kao ni na bolesnog Jovana Stojanovića.