Početna Sport Hokejaši Vojvodine poraženi u Zagrebu

Hokejaši Vojvodine poraženi u Zagrebu

0

Hokejaši Vojvodine poraženi su od zagrebačke Mladosti sa 6:4 u IHL šampionatu.

Voša je u Zagreb otišla bez četiri standardna igrača – Džona Stefansona, Miloša Babića, Siniše Pajića i Milana Nikolića. I pored ovog problema, tim iz Novog Sada je pružio dobru partiju, imao vođstvo u nekoliko navrata, ali su na kraju porazom platili sopstvene greške.

Domaćin je poveo preko Mirića, dok Novosađani nisu koristili prilike kada su ima igrača više na terenu. U drugom periodu zaigrali su gosti mnogo bolje, te Vošini oklopnici preko kapitena Vučurevića i Pušca dolaze do vođstva od 2:1.

Poslednji period bio je veoma uzbudljiv – isključenja na obe strane, timska kazna za Vojvodinu, a pokazalo se da su snalažljiviji bili hokejaši Mladosti. Hanžeg vraća Mladost u egal sa Vošom, a tandem Pušac – Vučurević donosi donosi novu prednost gostima.

Treće izjednačenje za domaćina stiže preko Mirića, ali Vučurević ponovo trese mrežu Goršića. Međutim, na kraju izjednačenje donosi Plahutar, a završni udarac Vojvodine zadaju Čunko i Kramarić.

Hokejaši Vojvodine već u sredu, 16. oktobra gostuju u Jasenicama protiv Hidrie, koja ima šest bodova, koliko ima i Voša.

Izvor: 021
Foto: Pixabay