Početna Sport I na utakmicu sa Spartakusom besplatan ulaz na Karađorđe

I na utakmicu sa Spartakusom besplatan ulaz na Karađorđe

STADION "KARADJORDJE"Uprava FK Vojvodina odlučila je da primeni isti recept kao i u meču protiv MTK i da navijačima omogući besplatan ulaz na meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv letonskog Spartakusa.

Distribucija besplatnih ulaznica počeće u sredu, 15. jula i biće obavljana na blagajni ispod zapadne tribine od 12 do 18 časova.

U četvrtak, 16. jula, karte će biti deljene na istoj blagajni od 10 časova, pa do početka utakmice, koji je zakazan za 20.30h. Tog dana, ali od 18 časova, karte će zainteresovani moći da dobiju i na blagajni na istočnoj tribini.

Ovog puta na jedan zvanični dokument (lična karta, pasoš) mogu da se podignu tri ulaznice. Deca koja dolaze na stadion s roditeljima takođe će morati da imaju kartu. Vlasnici prošlosezonskih pretplatnih karata moći će s njima da uđu na stadion, a ovog puta za njih je rezervisan ulaz broj četiri, na zapadnoj tribini.

Podsetimo, Vojvodina je na startu kvalifikacija, nošena podrškom oko 9.000 navijača, prošle nedelje eliminisala mađarski MTK pobedivši ga u revanšu sa 3:1.

Autor: 021