Početna Sport Javni poziv za popunu Vojvođanske fudbalske lige grupa Jug

Javni poziv za popunu Vojvođanske fudbalske lige grupa Jug

0

Stručna služba Fudbalskog saveza Vojvodine objavila je javni poziv za podnošenje obavezujućih ponuda klubova za popunu upražnjenog/upražnjenih mesta u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Jug.

Zbog upražnjenog mesta u ”četvroj” ligi, Fudbalski savez Vojvodine raspisao je konkurs. Ponudu mogu da podnesu svi klubovi neposredno nižeg ranga takmičenja, čiji je status kao takav utvrđen od strane nadležnog područnog fudbalskog saveza. Neposredno niži rangovi su ”naša” Novosadska liga i Sremska liga iz područnog saveza Srema.

Što se tiče naših (novosadskih) klubova, na ovom Javnom pozivu mogu učestvovati svi klubovi članovi Prve novosadske lige. Prema informacijama iz FS Vojvodine, na ovom Javnom pozivu od naših klubova mogu da učestvuju i ”Cement” , ”OFK Sirig”, i ”Bačka” iz Begeča kao i klubovi koji su u prošloj sezoni sezoni Novosadske lige zauzeli od trećeg do petnaestog mesta. To je ukupno šesnaest klubova koji su u ovom trenutku raspisivanja Javnog poziva članovi Prve novosadske lige.

Neposredna predaja ponuda obaviće se 19. jula 2022. godine (utorak) u 12,00 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine, kada će se u prisustvu ponuđača, po azbučnom redu klubova, izvršiti otvaranje ponuda.

Ukoliko na Javnom pozivu za popunu Vojvođanske fudbalske lige Jug prođe neko od novosadskih klubova, Fudbalski savez Grada Novog Sada će krajem naredne sedmice raspisati Javni poziv za popunu Prve novosadske lige, na kome će moći da učestvuju svi klubovi Druge novosadske lige (dosadašnje Gradske lige), izuzev klubova koji su u trenutku raspisivanja Javnog poziva nalaze pod suspenzijom i klubovi koji u prošloj sezoni nisu učestvovali u takmičenju.

Izvor: nsuživo.rs/fsv.rs
Foto: Pixabay