Početna Sport Jovanović: Očekujemo da ćemo uz pomoć naše publike uspeti da savladamo Galatasaraju

Jovanović: Očekujemo da ćemo uz pomoć naše publike uspeti da savladamo Galatasaraju

0

odbojka-vojvodina-ns-seme_660x330

Domaći teren, ali i činjenica da su bili ravnopravan protivnik Galatasaraju u prvom meču četvrtfinala Kupa Izazivača, ulivaju nadu odbojkašima Vojvodine da pred revanš susret u Novom Sadu mogu da se plasiraju u nastavak takmičenja.
Šanse propuštene u završnicama setova u Istanbulu, kada je Galatasaraj slavio 3:1, novosadski tim zna kako da ispravi u susretu kada je on domaćin. Motiv bez dileme kompletnoj ekipi Vojvodine, kojoj se posle nekoliko meseci pridružio Borislav Petrović, da se revanširaju protivniku neće izostati.
“Očekujem da ćemo uz pomoć publike koja nam je preko potrebna uspeti da napravimo podvig i da se plasiramo u polufinale. To će biti sigurno težak zadatak za nas jer je ekipa Galatasaraja jedna odlična ekipa, sastavljena od puno stranaca. Mi ćemo tražiti našu šansu na domaćem terenu i svašta je moguće”, poručuje prvotimac Vojvodine, Igor Jovanović.

Revanš susret četvrtfinala Kupa Izazivača između Vojvodine i Galatasaraja, igra se u utorak u maloj sali Spensa u 19 časova. Crveno-belima potreban je trijumf 3:0 ili 3:1 kako bi izborili “zlatan set”. Karte za meč koštaju 100 dinara, a možete ga pratiti i na prvom programu RTV-a.

Autor: RTV
Foto: okvojvodina.org